Stay The Night <body>
stay the night
are you gonna stay the night?
Ameera Joe
Hi, I love tweeting, music,
and many other things you cannot think of.
"I know that we are up-side-down
So hold your tongue and hear me out
I know that we were made to break
So what? I don't mind."

malu nye...lawak pon ada...
Saturday, July 30, 2011, 8:28 PM


ari jumaat mlm aku n akk aku gi lha cc...mase tu pkul 8.00 hgga pkul 10.00 mlm..
aku n akk aku bkk fb n whatever lha kan....
pkul 9.30 aku pon byr lha duit dlu sbb aku da tk nk bkk fb n laen2...
smpai je pkul 10.00 akk aku plk nk byr...
kat kaunter akk aku da keluar kan duit tpi ye nk seringget lgi...
so aku check lha dompet aku...
kat dompet aku just ad duit syiling je...
kira kira ada 70 sen je...pehh mcm x bengang lha plk kan ...
akk aku yg menebalkan mke dye tuh pon ckp kat abg tu yg dye tk ckp 30 sen..
abg tu pndang n senyum ...
aku yg kt blkang mcm kerang busuk,tersenyum je...
abg tu pon ckp  tk ape...
aku n akk aku pon pegi dri stu..




  sumpah aku tk nk gi lgi cc tuh...menyesal aku tk   bwk duit spare...aish.. :)


PAST FUTURE