Stay The Night <body>
stay the night
are you gonna stay the night?
Ameera Joe
Hi, I love tweeting, music,
and many other things you cannot think of.
"I know that we are up-side-down
So hold your tongue and hear me out
I know that we were made to break
So what? I don't mind."

BERCUTI !
Friday, December 16, 2011, 7:09 AM
yahooo ,
aku baru je balik cuti dgn family aku ,
aku bercuti d Pulau Sibu !
wooooooo , best . syok ! :))

aku bercuti selama 3hari 2malam ,
pergi naek bot dlm pkul 5,
smpai pon dlm pkul 6 lebih . 

waktu kat dalam bot tu ,
fuyoooo,
pening siot kepala aku ,
aku da nak muntah je kat dalam bot tu ,
tpi aku tahan dulu .
hehehe
selekeh betol ! :)

da sampai je kat resort tuh ,
check in lha ,
ape lagi,
berehat sambil menunngu makan malm .

esok hari nya ,
aku mandi kolam ,
nk mandi laut ? hmm ,
tak nak lha .
takot gelap nnty kulit , 
hehehe .

lepas mandi aku gi plk masuk gimnasium ,
maen yg lari lari tuh ,
enta nama dye ape ,
hehehe ,

waktu maen tu kan ,
aku tak dapat nk control ,
sbb aku maen speed yg paling laju ,
hahaha ,

then aku terjatuh ke belakang ,
fuyooo ,
mmg sedap ar sakit kaki n tangan aku ,
paling terok sekali tangan aku ,
da tak bole nk  bengkok n lurus dgn betol ,
sedap , mmg sakit .

prtang nya ,
sakit tak sakit tangan aku tuh ,
aku gi bagi makan kat rusa rusa ,
korang just tadah tangan n bgi rusa tu makan je ,
mmg best ,
rusa tu suka hembus nafas n jilat tangan korang ,

malam nye aku n family gi karaoke ,
menyanyi lha , 
sukasukasuka ,
then tido .

esok nya kene bgon pagi ,
bot gerak pkul10 ,
so, sarapan dulu ,

ambik gambar semua , 
itu je . :))

nnty aku nak suruh mak aku pergi Pulau Pangkor ,
huhu ,  :))

bye , tak ad ape nak cakap lagi ,
SELAMAT BERCUTI KORANG SEMUA ! :D


PAST FUTURE