Stay The Night <body>
stay the night
are you gonna stay the night?
Ameera Joe
Hi, I love tweeting, music,
and many other things you cannot think of.
"I know that we are up-side-down
So hold your tongue and hear me out
I know that we were made to break
So what? I don't mind."

boyfriend :D
Friday, December 16, 2011, 6:25 AM
assalamualaikum ! 
sori lha nye ,da lama tak post blog nyh ,. slalu tak ad mase ,. hehehe
okay lha , saya nak cter nyh ,. 
ibu kte ad family day dgn kengkawan sekerja ,.
ad lha sorang bdk lelaki nyh .
hensem , tinggi ,n terpikat lha klaw tgk ,. hehehe

hari family day tuh saya ter-minat kat dye .
ouh tidak sangka kan , 
saya jmpe facebook dye ,
then mesti lha saya add sebagai friend , tak kan tak add kot ,. hehe

lepas je dye terima saya sebagai kawan , 
dye ad komen satu status saya nyh , 
dye komen '' macam kenal je ''
haha , mmg kenal pon ,.
then saya komen lha balik , '' nyh budak kat tg.leman ea ? ''
dye balas ' yup ''

wah , memang btol lha dye tuh , bukan org laen lagi ,. hehe
esok kan hari nye , dlm pkul 10 lebih ,
 saya onl facebook then dye pon onl ,
dye tetiba chat dgn saya ,
wah , betapa gembira nya saya waktu tuh ,
kte ckp lha pasal masing masing ,

waktu malam pon sama jugak , duadua onl,
dye mintak no fhone saya ,
tanpa memikirkan dgn lama , sy tros bgi no fhone saya ,
mula lha perkenalan yg btol ,

...
kte pon jdi kapel ,
skrang nyh saya dengan still kapel lgi ,. 
huahua ,. mmg gembira lha ,
dye mmg baek ,

HOPE HUBUNGAN SAYA DENGAN DYE BERKEKALAN !
AMIN !


saya berharap ,
RASE SAYANG DYE DEKAT SAYA TIDAK PERNAH PUDAR .
itu lha yg amat penting sekali .
SAYA SENTIASA SAYANG AWAK .


#  biar lha nama dye saya rahsiakan :))


PAST FUTURE