Stay The Night <body>
stay the night
are you gonna stay the night?
Ameera Joe
Hi, I love tweeting, music,
and many other things you cannot think of.
"I know that we are up-side-down
So hold your tongue and hear me out
I know that we were made to break
So what? I don't mind."

:/
Saturday, March 24, 2012, 11:21 AM

hey korang semua :)
da lama aku tak dengar khabar korang .
haha . sewel sekejap ! hihi .
aku nk post something nyh .
korang nk tahu tak ? 
nyh dye aku nk cerita :)

Pada Suatu Hari , 

ad budak bernama ameera atau lebih dikenali sebagai AIRA  tgh onl diruang 
tamu rumahnya . ketika dye tgh onl , dye buka profile seorang budak lelaki 
yg bernama Danish AR  . do you know ? time aira buka danish ar pnya profile .
muncul gambar dye yg dye upload guna fhone .
si aira buka lha album mobile upload tu .
tetiba ad gambar nyh muncul .


hua ,
handsome tak budak nyh ?
handsome kan ?
tapi sayang , dye da berpunya :'(
for information dye ex aira :'(
bukan itu yg nk nk saya cerita kan ,
sambung cerita ;

bila aira tengok gambar diatas nyh .
dye teros membuka profile dye .
dye pon buka satu gambar .
let's look :)


ouh , tidak .
dua dua edit gambar mereka .
mereka pon tulis bende yang sama 
NOSTALGIA !
perasaan aira pada waktu itu ,
sangat lha suka .
tpi ,
lepas 5minit , dye kembali sedih .
aira sendiri pon tidak tahu knape :/

adakah dia sayang ex dye Danish AR ?
atau pon tidak lagi ?
kalau korang nk tahu tanya lha pemilik hati tersebut .
ameera mohd aka aira .

korang semua ,
lihat betol gambar dua itu ,
aira yang meletakkan gambar itu terlebih awal daripada ex dye ,
so, korang jangan fikir yang aira meniru ex dye .
klaw tak pecaya .
lihat tarikh gambar tu :)
saya da siap dgn bentuk bulatan lagi :)

TERIMA KASIH KEPADA YANG MEMBACA POST INI :)
SAYA HARAP KORANG ENJOY WALAUPON SIKIT JE PASAL 
BUDAK YG BERNAMA AIRA TU :)

pesana aira kpd ex dye ;
hye danish , sihat ? saya nk beritahu awak satu bende je .
saya rindu dekat awak . kat mane saya pegi mesti saya nk sebut nama awak .
:/ maybe awak tak tahu itu kot . saya harap lepas kita clash , kita bole still 
berhubung mcm dulu . still bole text :)  saya harap awak tak menyombongkan
diri dari saya . saya rase itu sahaja yang nk saya beritahu .
btw , hope awak berkekalan dengan girl awak yg baru tu :')
last word , jgn sombong okay ? :) hope still bole text mcm dulu :)

itu lha pesanan dri aira kpd ex dye .
okay lha semua nya .
ngantuk lha .
malam nyh . 
goodnite sayang ku :)
byebye :)



PAST FUTURE