Stay The Night <body>
stay the night
are you gonna stay the night?
Ameera Joe
Hi, I love tweeting, music,
and many other things you cannot think of.
"I know that we are up-side-down
So hold your tongue and hear me out
I know that we were made to break
So what? I don't mind."

kepada awak yang bernama PUTERI NUR NILAM SARI :)
Friday, April 20, 2012, 1:27 AM

hey guys . sorry baru nak post . 
i got a new story ! 

you know what . 
ada lah sorang minah nie perangai macam HAPE gila . 
kalau ........... tak pe lah jugak . hihi . 
aku bukan nak mengutuk lah but she started first . 
what the BABUN ANJING ! -..- 

my last post , aku story about my EX . 
and aku copy dari blog makwe dia sekrang nie . 
and apa yang aku post kat last post aku pasal apa yang EX aku buad pada aku . 
and minah tuh ? erghh ! 

kw tak suka kw punya pasal lah . 
nie blog aku , aku yang buad , 
SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO , 
aku punya suka lah nak buad apa . 
kw susah ? 
kw mati ke ? 
baru form 1 mulut dh nk biadap . 

kw kata tk suka aku copy and paste ayat kw , 
so , kw ingat aku suka sangat ke kw kutuk aku kat status kw minah oit  ? 


btw , thnks alot sebab kw dh promote blog aku kat kawan kawan kw . 
at least bertambah lah sikit followers aku . kihkihkih . 

sorry lah nilam sari ............... *apa nta nama kw . pelik pelik jeh* 
kita bukan mengutuk , 
kita mendoakan kesejahteraan hubungan korang . 
amin amin . 
thnks alot . 




gambar dia yang kat depan nie tw . 
yg gemok2 sikit tuh . 
yang pakai jam merah . 
yang buad senyuman FAKE gila . 




gambar dia senyum FAKE . 
belah kiri . 
alah , yang letak tangan dia kat pipi tuh . *tutup jerawat lah tu* 
then yang pakai gelang 20sen tepi jalan tuh . kihkihkih . 


yang nie baru mengutuk . 
nak sangat kan aku kutuk kw ? amek nie hahh ! 
sebatu aku bagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D 

jangan pernah salahkan aku kutuk kat blog aku , 
sebab kw yang mulakan . 
sebab kw yang kutuk aku kat status kw . 
sebab kw cerita buruk pasal aku kat kawan kawan kw . 
sebab kw yang buad aku dengan danish break . 
sebab kw punca masalah kita . 
kw nk reject aku ? 
kw nk gaduh dengan aku ? 
kw nak rembat aku . 
meyh datang sch uda . 
kita jumpa . 
tang mana kw hebat sangat ? 
tunjukkan . jangan kat FB je . 
aku tak hadap . 
maaf :D 

okay ? okay okay okayy okayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yeahh ! :D 

*sekian terima kasih* 


PAST FUTURE