Stay The Night <body>
stay the night
are you gonna stay the night?
Ameera Joe
Hi, I love tweeting, music,
and many other things you cannot think of.
"I know that we are up-side-down
So hold your tongue and hear me out
I know that we were made to break
So what? I don't mind."

setia ke ?
Monday, April 16, 2012, 9:39 AM

what up semua nye ?
sorry ler da lama tak post blog .sibuk kebelakangan nyh . hihi .
today , aku nk cerita sesuatu .
nak tahu ape ? jom sergah post nyh .
hari nyh genap satu bulan aku clash dengan ex aku ,muhammad danish bin abdul razak .14 hari bulan :/
aku nyh budak yang suka stalk fb , blog , twitter and everthing pasal orang lain .hihi . sorry siapa yang terkena . hihi .aku bace lha blog girl baru ex aku tu .
you know what , korang mesti tak tahu kan ? meyh bace pe yang aku copy paste nyh .



Muhammad Danish Bin Abdul Razak . 15 Years old . Johor Bahru . SDJ . Taken by Puteri Nilam ♥ Miss gile ksu Danish . Love kau Danish . Sayang kau Danish . Semuanye laa ! Aku rindu kau ! aku nak peluk kau , fist time kau chat dengan aku kan , aku rase macam best je .. Akhirnye kite couple jugak sayang iloveyoumore sehari kau tak online aku boring tak ada sape nak chat dengan aku kat facebook kalau tak kau yang selalu temankan aku Danish . Kite just text je kat phone pada 17/3/2012 yang penting mase 16/3/2012 hari happy aku :'D yang penting aku miss gile kau !

okay . nyh bukan aku yang post okay .nyh girl dye yg post .tapi kat blog dye lha . hihi .
aku clash dengan ex aku 14.4
but , ex aku text dgn orang lain 17.3 ?
what the fish huh ?
macam yall .
nyh lagi satu aku nak tunjuk .


Pada 16.3.2012 Nilam berjumpe dengan seorang jejaka yang Handsome sape ? mesti nak tahu kan sape name dia ?name dia Muhammad Danish Bin Abdul Razak umur dia ? umur dia 15 tahun form 3 sekolah ? sekolah SDJ Johor Bahru tinggal ? amboii semua nak tahu nampak mengalah dengan girlfrienddia , girlfriend dia pon tak tanya banyak macam ni c(:
Dia Handsome sangat , Nilam suke tengok dia
korang nak nama facebook dia ?no , no , no !tak boleh c(: nanti orang ngorat pakwe kite ni ):
Nilam sayang Danish , Iloveyou sayang ♥
Imissyou !



tu gambar girl dye .girl dye or aku cantik ?
hahaha . perasan sekejap .
da bace ? sakit tak hati korang bila boy korang chat dengan perempuan lain ?time tuh kau still couple lagi ?
mesti lha sakit hati kan ?okay . semua ini da terbongkar .
alhamdulilah ,aku da buad keputusan yang bole bagus lha .iaitu minta clash dgn ex aku nyh .klaw aku teros kan ,mesti dye da couple kt belakang aku .


now , aku tahu kau siapa danish .kau seorang lelaki yang tidak bole setia :/
aku tak tahu nasib girl kau nnty .
btw , aku akan buang semua perasaan yang pernah wujud dlm diri aku tentang engkau , 
wahai danish .

assalamualaikum !
 mulakan hidup baru dengan senyuman ameera goldiee 
or 
ameera mohammed :) :)
moto ; jangan percaya lelaki seperti budak lelaki kat atas nyh lagi ! 
peringatan untuk nur ameera binti mohammed :)

behave okay :)
senyum tak perlu kata apapa :D hihi :)


PAST FUTURE