Stay The Night <body>
stay the night
are you gonna stay the night?
Ameera Joe
Hi, I love tweeting, music,
and many other things you cannot think of.
"I know that we are up-side-down
So hold your tongue and hear me out
I know that we were made to break
So what? I don't mind."

woooooooo ......
Wednesday, April 18, 2012, 9:57 AM
ASSALAMMUALAIKUM ! 
apa khabar semua ? 
sihat ?
nak bace blog kita nyh da makan ke belom ?
haha . sengal sekejap .

sebenarnya kita ad sesuatu nak cakap nyh ,
tapi kita malu lha . hihi .
act , kita rindu and sayang dekat sesiapa yang bace blog kita nyh < 3
haha . enta pape je aku nyh .
macam tak ada kerja lain . hihi

aku rase blog aku nyh sunyi sepi je . 
kankan ?
sedih nye :(
btw , aku ada cerita nyh .

aku nyh dulu bole lha rajin post blog ,
tetiba samapi kat sekola ,
budak kelas aku cerita pasal blog aku .
wowoooootttt .
sayang korang .
korang bace blog aku . 
buad aku malu lha . hihihi .

tak pasal pasal ejek aku kat skola . 
dye orang ejek aku 
'' storrrrrrrrrrrry morrrrrrrrrrrrrry ''
erghh . begitt .

panas je aku dengar . haha 
btw , sayang korang .
sampai kan ex aku pon dyeorang tahu -.-'
hate it .

itu je kot . 
aku sayang kawan kawan aku .
paling utama ,
ALLAH 
dan 
IBUBAPA SAYA yang melahirkan saya :)

ASSALAMMUALAIKUM !
ingat . jawab salam tu .
dapat pahala :) 


# i miss my best friend . 
where are you ?
i miss you imyra ilianni .
hope ,we can meet again :')


PAST FUTURE