Stay The Night <body>
stay the night
are you gonna stay the night?
Ameera Joe
Hi, I love tweeting, music,
and many other things you cannot think of.
"I know that we are up-side-down
So hold your tongue and hear me out
I know that we were made to break
So what? I don't mind."

VVIP :p
Monday, June 11, 2012, 3:46 AM
Assalamualaikum , 

today , aku nak post masa aku cuti sekola . 
sebelum cuti sekola , ada satu cikgu ni . dia  masuk kelas aku .
cikgu tu tak ajar kelas aku . then cikgu tu panggil budak perempuan sahaja ikut dia . 
okay lha . aku pon ikut je dengan kawan-kawan aku .
cikgu tu kata lha , siapa waktu cuti sekola minggu pertama tak pergi mana-mana.
aku pon apa lagi , aku cakap aku tak pergi mana-mana *mendenye* .
cikgu tu nak cari 6 orang budak perempuan yang boleh bawa bunga mangga n 4 orang bungga telur :/
aku kata boleh aje . btw , mak aku bagi kalau aku nak buad *accept benda yang tidak elok*
hari yang ditunggu-tunggu :)
dalam pukul 7 gitu aku dah siap-siap pakai baju kurung yang cikgu bagi .
aku datang sekola pandang kiri pandang kanan nak masuk sekolah tu .
malu seyh nak jumpa kawan dengan pakai baju kurung then pakai kasut tinggi and pakai makeup -.-'
hihi . bukan malu dengan kawan sebenarnya . malu dengan budak kompang and budak silat .
diorang pon ikut sekali .
6orang yang bawa bunga mangga tu adalah termasuk aku . hihi .
nak buad raptai sampai 2 hari . letih ! bawa bunga , BERAT LHA !  haha . JK ONLY :D
okay lha . dah tak tahu nak cerita apa lagi . yang pasti kat sana best !
kitaorang asyik ambik gambar di setiap sudut . haha. sebab ada kawan nak pindahkan .
so , nak ambik gambar buad kenangan :'(
let's enjoy my picture with my cute and pretties friend :)
mempersembahkan , *haha*






gambar yang atas ni baru dapat baju kurung tu . hihi














muka aku yang itu agak lawak sikit . haha :)

okay lha . sampai disini sahaja lha post saya nye :)
nnti sambung di post yang lain :) 
terima kasih kerana membaca :)
engatlha , setiap yang berlaku ada hikmahnya :)

Waalaikummussalam :D


PAST FUTURE